Maukas jauheliharisotto

40 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 4:lle
1-2 | rkl | öljyä |
n.400 | g | jauhelihaa |
1-2 | sipulia kuutioina (tai 1 pss pakastesipulikuutioita) | |
3-4 | valkosipulinkynttä | |
n.½ | tl | valkopippuria |
n.1 | tl | paprikajauhetta |
½ | tl | currya |
3 | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita |
8 | dl | vettä |
2 | tl | lihafondia (tai 1 lihaliemikuutio) |
2 | tl | soijaa |
1 | ps | wok -vihanneksia |
Valmistusohje
Ruskista jauheliha ja sipulit öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta. Lisää suurimot ja anna niiden hetki kuullottua. Lisää vesi, fondi ja soija.
Anna kypsyä 25 min ja lisää pakastevihannekset. Jatka vielä kypsennystä 5-10 min, kunnes neste imeytyy suurimoihin.
Kommentoi reseptiä