Mascarpone-hedelmätaskut

Mascarpone-hedelmätaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
mantelilastuja (+raesokeria)
Täyte:
200gmascarpone-tuorejuustoa
1dlvaahtoutuvaa kermaa
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1-2dlmango- tms. hedelmäsosetta
½ltuoreiden hedelmien viipaleita (mangoa, papaijaa, ananasta, ananaskirsikkaa)

Valmistusohje

Levitä jäiset
taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen
ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi päälle mantelilastuja ja
raesokeria koristeeksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20
min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa levyt jäisinä ilman voitelua ja
koristelua. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Vatkaa
kerma vaahdoksi, mausta sokereilla, lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Viipaloi
hedelmät. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä
pohjalle mangososetta, tuorejuustovaahtoa sekä hedelmäviipaleita. Taita kansi
takaisin päälle.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)