Marjapiiraat Kauramurotaikinasta

Marjapiiraat Kauramurotaikinasta

Kätevät pikku marja- tai hedelmäpiiraset syntyvät pakastetaikinasta. Kätevin pieni piirasvuoka on silikonia, koska valmis piiras irtoaa siitä hyvin. Myös foliovuoat käyvät hyvin. Käytä niitä marjoja, joita vielä löydät, esim. karhunvattuja. Myös omenalohkot, puolukat ja karpalot sopivat tähän hyvin, eikä mikään estä kokeilemasta pihlajanmarjoja - kermatuorejuusto pehmentää kirpeiden marjojen makua.

noin 15 - 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Vuokiin:
3dlmustikoita, puolukoita tai karpaloita
3dlvadelmia, karhunvattuja tms.
Täyte:
2dlkermamaitoa
200gvaniljatuorejuustoa tai sitruunarahkaa
2kananmunaa
n.½dlsokeria
2tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Painele Kauramurotaikina pienien foliovuokien, irtopohja- tai silikonivuokien pohjille ja reunoille. Sekoita marjat ja lusikoi ne vuokiin. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.

VINKKI: Piiraat voit tehdä myös Myllyn Paras Murotaikinasta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tuli tosi herkullinen piirakka..