Marjapiiraat Kauramurotaikinasta

Marjapiiraat Kauramurotaikinasta
  • Kätevät pikku marja- tai hedelmäpiiraset syntyvät pakastetaikinasta.
  • Kätevin pieni piirasvuoka on silikonia, koska valmis piiras irtoaa siitä hyvin. Myös foliovuoat käyvät hyvin.
  • Käytä niitä marjoja, joita vielä löydät, esim. karhunvattuja.
  • Myös omenalohkot, puolukat ja karpalot sopivat tähän hyvin, eikä mikään estä kokeilemasta pihlajanmarjoja - kermatuorejuusto pehmentää kirpeiden marjojen makua.
noin 15 - 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Vuokiin:
3dlmustikoita, puolukoita tai karpaloita
3dlvadelmia, karhunvattuja tms.
Täyte:
2dlkermamaitoa
200gvaniljatuorejuustoa tai sitruunarahkaa
2kananmunaa
n.½dlsokeria
2tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Painele Kauramurotaikina pienien foliovuokien, irtopohja- tai silikonivuokien pohjille ja reunoille. Sekoita marjat ja lusikoi ne vuokiin. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle.

Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.

VINKKI: Piiraat voit tehdä myös Myllyn Paras Murotaikinasta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tuli tosi herkullinen piirakka..