Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti esimerkiksi urheilijalle.

Makupastaa käytettäessä saa kätevästi lisää makua pastasalaattiin.

Ainekset 4-6 annosta annosta

n.200
g
sokeriherneen palkoja tai ½ kurkku
n.300
g
katkarapuja tai broilerin fileepaloja
1
avokado
1
punainen paprika
1
tlk
ananaspaloja (pieni tlk)
1
tlk
mustia oliiveja tai kapriksia (pieni tlk)
1
keräsalaatti tai 1 ruukku tammenlehväsalaattia tai rucolaa
Kastike:
dl
säilykeananaksen lientä
dl
rypsi- tai avokadoöljyä
1
tl
raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2
tl
tummaa ruokosokeria tai fariinisokeria
tl
rouhittua punapippuria tai mustapippuria
tl
chilijauhetta tai 2-3 puristettua valkosipulinkynttä
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Suikaloi kurkku tai kiehauta sokeriherneen palot. Kypsennä broilerin fileepalat tai sulata katkaravut.

  3. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.

  4. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.