Makupastasalaatti

Makupastasalaatti

Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti urheilijalle. Makupastat ovat valmiiksi maustettuja pastoja, esim. tomaatti-chili ja pesto. Makupastoja käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin.

4-6 annosta
5dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
tai Pestopastaa
n.200gsokeriherneen palkoja tai ½ kurkku
n.300gkatkarapuja tai broilerin fileepaloja
1avokado
1punainen paprika
1tlkananaspaloja (pieni tlk)
1tlkmustia oliiveja tai kapriksia (pieni tlk)
1keräsalaatti tai 1 ruukku tammenlehväsalaattia tai rucolaa
Kastike:
dlsäilykeananaksen lientä
dlrypsi- tai avokadoöljyä
1tlraastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2tltummaa ruokosokeria tai fariinisokeria
tlrouhittua punapippuria tai mustapippuria
tlchilijauhetta tai 2-3 puristettua valkosipulinkynttä
tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku tai kiehauta sokeriherneen palot. Kypsennä broilerin fileepalat tai sulata katkaravut. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ihania reseptejä ilman omituisia raaka-aineita, mistä ei ole ennen kuullutkaan.