Maidoton, tumma lihamakaronilaatikko

Rukiinen, maidoton Lihamakaronilaatikko
  • Runsaskuituinen Tumma Makaroni on mainio vaihtoehto valkoiselle makaronille.
  • Käyttämällä nesteenä lihalientä, saat laatikosta maidottoman.
  • Katso video ohjeen alta, kuinka Janne Kataja ja Arja Savela valmistivat tämän lihamakaronilaatikon.
iso uunivuoallinen, 4-6:lle
5dlTumma Makaroni 400 g
400gjauhelihaa
1iso sipuli
1-2tlsuolaa
1tlcurrya
tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3kananmunaa
7-8dllihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja lihaliemi, kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)