Maidoton, tumma lihamakaronilaatikko

1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
- Runsaskuituinen Tumma Makaroni on mainio vaihtoehto valkoiselle makaronille.
- Käyttämällä nesteenä lihalientä, saat laatikosta maidottoman.
- Katso video ohjeen alta, kuinka Janne Kataja ja Arja Savela valmistivat tämän lihamakaronilaatikon.
iso uunivuoallinen, 4-6:lle
5 | dl | Myllyn Paras Tumma Makaronia |
tai Kaura Makaronia | ||
400 | g | jauhelihaa |
1 | iso sipuli | |
1-2 | tl | suolaa |
1 | tl | currya |
⅕ | tl | valkopippuria |
1 | tl | paprikajauhetta |
3 | kananmunaa | |
7-8 | dl | lihalientä |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja lihaliemi, kaada vuokaan.
-
Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti.
Kommentoi reseptiä