Lehtikaali-sitruunapasta halloumilla

Lehtikaali-sitruunapasta halloumilla
4:lle
200glehtikaalia
2punasipulia
3-5valkosipulinkynttä
3rklvoita
2sitruunaa (luomu)
½dltuoretta salvia-tai timjamisilppua
2dlpippurilla maustettua ruokakermaa
6dlMyllyn Paras Pippuripastaa
tai Ruis-Kaurapastaa
200ghalloumijuustoa
Päälle:
tuoretta salviaa tai timjamia

Valmistusohje

Ota lehtikaalista paksuin ruoti pois ja leikkaa jäljelle jäänyt kaali ohuiksi suikaleiksi ja suikaloi sipulit. Paista sipulisuikaleet voissa pannulla, lisää lehtikaalisuikaleet. Raasta pestyistä sitruunoista kuoret karkealla terällä, lisää raaste pannulle. Lisää myös sitruunoiden mehu ja tuoretta salviaa tai timjamia. Hauduta viitisen minuuttia. Lisää lopuksi pippurikerma, anna kiehahtaa nopeasti. Keitä yhtä aikaa pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista lopuksi halloumijuusto nopeasti kuivalla pannulla. Kokoa annokset pastasta, lehtikaali-sitruunahöystöstä ja paistetusta juustosta. Koristele halutessasi yrteillä.

VINKKI: Pastaan tulee paljon sitruunankuorta. Käytä mieluiten luomusitruunoita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)