Lanttu-possupata

1 t , josta valmisteluaika 30 min
4:lle
100 | g | porsaankylkeä |
300-400 | g | porsaanlapaa |
2-3 | sipulia | |
½-1 | lanttua | |
1-2 | rkl | Myllyn Paras Ruisjauhoja |
valkopippuria | ||
muutama maustepippuri kokonaisena tai murskattuna | ||
2 | rkl | soijakastiketta |
n.3 | dl | vettä |
persiljaa |
Valmistusohje
-
Leikkaa kylkiviipaleet muutamaan osaan ja lapa kuutioiksi. Paista lihat padassa tai paistokasarissa kevyesti omassa rasvassaan. Silppua sipulit ja kuutioi lanttu.
-
Nosta lihapalat lautaselle odottamaan ja lisää pataan sipulit ja lantut ja kuullota hetken aikaa.
-
Lisää lihapalat, kuumenna ja ripottele joukkoon ruisjauhot. Kääntele ja anna jauhojen kypsyä hetken aikaa ennen veden lisäämistä. Mausta ja anna hautua miedolla lämmöllä 30-60 minuuttia välillä sekoittaen.
-
Tarkista maku ja ripottele joukkoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja uudella suolakurkulla ja omenalla höystettyä salaatti.
Kommentoi reseptiä