Ainekset 4:lle annosta

100
g
porsaankylkeä
300-400
g
porsaanlapaa
2-3
sipulia
½-1
lanttua
valkopippuria
muutama maustepippuri kokonaisena tai murskattuna
2
rkl
soijakastiketta
n.3
dl
vettä
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa kylkiviipaleet muutamaan osaan ja lapa kuutioiksi. Paista lihat padassa tai paistokasarissa kevyesti omassa rasvassaan. Silppua sipulit ja kuutioi lanttu.

  2. Nosta lihapalat lautaselle odottamaan ja lisää pataan sipulit ja lantut ja kuullota hetken aikaa.

  3. Lisää lihapalat, kuumenna ja ripottele joukkoon ruisjauhot. Kääntele ja anna jauhojen kypsyä hetken aikaa ennen veden lisäämistä. Mausta ja anna hautua miedolla lämmöllä 30-60 minuuttia välillä sekoittaen.

  4. Tarkista maku ja ripottele joukkoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja uudella suolakurkulla ja omenalla höystettyä salaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.