Haettu sivustolta 19.3.2024
Ainekset 4:lle annosta
100
g
porsaankylkeä
300-400
g
porsaanlapaa
2-3
sipulia
½-1
lanttua
valkopippuria
muutama maustepippuri kokonaisena tai murskattuna
2
rkl
soijakastiketta
n.3
dl
vettä
persiljaa
Ohje
-
Leikkaa kylkiviipaleet muutamaan osaan ja lapa kuutioiksi. Paista lihat padassa tai paistokasarissa kevyesti omassa rasvassaan. Silppua sipulit ja kuutioi lanttu.
-
Nosta lihapalat lautaselle odottamaan ja lisää pataan sipulit ja lantut ja kuullota hetken aikaa.
-
Lisää lihapalat, kuumenna ja ripottele joukkoon ruisjauhot. Kääntele ja anna jauhojen kypsyä hetken aikaa ennen veden lisäämistä. Mausta ja anna hautua miedolla lämmöllä 30-60 minuuttia välillä sekoittaen.
-
Tarkista maku ja ripottele joukkoon hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja uudella suolakurkulla ja omenalla höystettyä salaatti.
Resepti:
Kati Nappa
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
Kommentteja ja keskustelua