Lanttu-possupata

Myllyn Paras
4:lle
100gporsaankylkeä
300-400gporsaanlapaa
2-3sipulia
½-1lanttua
1-2rklMyllyn Paras Ruisjauhoja
valkopippuria
muutama maustepippuri kokonaisena tai murskattuna
2rklsoijakastiketta
n.3dlvettä
persiljaa

Valmistusohje

Leikkaa kylkiviipaleet muutamaan osaan ja lapa kuutioiksi.
Paista lihat padassa tai paistokasarissa kevyesti omassa rasvassaan. Silppua
sipulit ja kuutioi lanttu.

Nosta lihapalat lautaselle odottamaan ja lisää pataan
sipulit ja lantut ja kuullota hetken aikaa. Lisää lihapalat, kuumenna ja
ripottele joukkoon ruisjauhot. Kääntele ja anna jauhojen kypsyä hetken aikaa
ennen veden lisäämistä. Mausta ja anna hautua miedolla lämmöllä 30-60 minuuttia
välillä sekoittaen. Tarkista maku ja ripottele joukkoon hienonnettua persiljaa.
Tarjoa keitettyjen perunoiden ja uudella suolakurkulla ja omenalla höystettyä
salaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)