Kukka-hedelmäsalaatti

Kukka-hedelmäsalaatti

Pastasalaatti voi olla myös makea hedelmäinen salaatti. Jälkiruokapastasalaattiin sopii hyvin kauniin keltainen, kurkumalla värjätty pasta. Kokeile tähän Keltainen Kukka Makaroneja tai Keltainen Sydän Makaroneja. Hedelmiä voi toki vaihdella sen mukaan, mitä kulloinkin on saatavilla parhaiten. Paola Suhonen, Kristiina Komulainen ja Arja Elina Laine valmistivat kukka-hedelmäsalaattia I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.

6-8:lle
3dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaroneja
½sitruunan mehu
1iso päärynä
2-3aprikoosia, persikkaa tai nektariinia
200gviinirypäleitä
100gmanteleita (kuorineen)
Kastike:
2dlmaustamatonta jogurttia, kermaviiliä tai rahkaa
½sitruunan mehu
1-2rkltummaa sokeria
1tlvaniljasokeria
1dlaprikoosi- tai persikkasosetta

Valmistusohje

Keitä makaroneja 6 min suolalla maustetussa vedessä. Huuhdo kylmällä vedellä lävikössä ja valuta vesi hyvin pois. Kuutioi hedelmät sitruunamehun joukkoon, jotta ne eivät tummu. Pilko mantelit. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään, tarkista sopiva maku. Valmista kastike sekoittamalla ainekset. Lisää kastike salaatin sekaan ja anna maustua ennen tarjoilua. Voit myös tarjoilla kastikkeen erikseen. Tarjoile jälkiruoaksi tai välipalaksi.

VINKKI: Voit lisätä pinnalle Myllyn Paras Kauraleseitä tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)