Kuitupasta Salaatti

Kuitupasta Salaatti
4:lle
2dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
1dlpilkottuja herkkukurkkuja
2paprikaa kuutioina
200gpieniä mozzarellapalloja tai raejuustoa
1salaattiruukku
1rucolaruukku
1basilikaruukku
parmesaanilastuja
Kastike:
½dlavokadoöljyä
½dlherkkukurkkujen lientä
mustapippuria myllystä
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita pasta marinoitumaan siihen. Sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää joukkoon marinoitunut pasta liemineen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)