Ainekset 4:lle annosta

1
dl
pilkottuja herkkukurkkuja
2
paprikaa kuutioina
200
g
pieniä mozzarellapalloja tai raejuustoa
1
salaattiruukku
1
rucolaruukku
1
basilikaruukku
parmesaanilastuja
Kastike:
½
dl
avokadoöljyä
½
dl
herkkukurkkujen lientä
mustapippuria myllystä
½
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita pasta marinoitumaan siihen.

  2. Sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää joukkoon marinoitunut pasta liemineen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.