Kuitupasta Salaatti

15 min, josta valmisteluaika 15 min
4:lle
2 | dl | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia |
1 | dl | pilkottuja herkkukurkkuja |
2 | paprikaa kuutioina | |
200 | g | pieniä mozzarellapalloja tai raejuustoa |
1 | salaattiruukku | |
1 | rucolaruukku | |
1 | basilikaruukku | |
parmesaanilastuja | ||
Kastike: | ||
½ | dl | avokadoöljyä |
½ | dl | herkkukurkkujen lientä |
mustapippuria myllystä | ||
½ | tl | yrttisuolaa |
Valmistusohje
-
Keitä pasta "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita pasta marinoitumaan siihen.
-
Sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää joukkoon marinoitunut pasta liemineen.
Kommentoi reseptiä