Ainekset 12 annosta

Täyte:
n.150
g
paistonkestävää appelsiinimarmeladia
2
dl
kookosmaitoa tai -kermaa
1
dl
kookoshiutaleita
1
muna
½
dl
sokeria
tl
inkivääriä)

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan n. 20 min ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Jaa sulanut taikina 12 osaan ja taputtele palaset pienien silikoni- tai foliopiirasvuokien pohjille ja reunoille. Halutessasi voit valmistaa ohjeella myös yhden ison piirakan.

  2. Levitä piiraspohjille marmeladia. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja jaa lusikalla piiraille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kauniin värisiksi (piiraiden koko vaikuttaa paistoaikaan).

VINKKI: Kokeile lisätä piiraisiin marmeladin päälle pecan-pähkinöitä tai rusinoita (n. ½ dl), joita liotat rommissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.