Kinuskinen puolukkapiirakka

Kinuskinen puolukkapiirakka
  • Syysiltoina herkutellaan puolukka-kinuskipiirakalla.
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2rkltummaa kaakaojauhetta
100gtummaa suklaata rouheena
5dlpuolukoita
200granskankermaa
2munaa
1dlsokeria
1tlvaniljasokeria tai vaniljauutetta
3-4rklvalmista kinuskikastiketta

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön. Sekoita sulaneen taikinan joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kauli taikinaa ohuemmaksi ja painele se pyöreään piirakkavuokaan.

Levitä pohjan päälle puolukat (tuoreet tai pakastetut). Sekoita muut aineet keskenään kulhossa ja kaada seos puolukoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti!

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)