Kinuski-suolapähkinätaskut

Kinuski-suolapähkinätaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
Täyte:
2dlkinuskikastiketta
150gsuolapähkinöitä
400gvaniljarahkaa
2dlkarpaloita, puolukoita tai kirsikoita
Pinnalle:
tomusokeria

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Valuta ensin pohjille kinuskikastiketta, ripottele sekaan suolapähkinöitä ja laita jokaiseen väliin pari ruokalusikallista vaniljarahkaa. Lisää vielä marjoja. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele pinnalle tomusokeria. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Vaikuttaa hyvältä. Pitääpä viikonloppuna testata .