Kinuski-suolapähkinätaskut

Kinuski-suolapähkinätaskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
2dlkinuskikastiketta
150gsuolapähkinöitä
400gvaniljarahkaa
2dlkarpaloita, puolukoita tai kirsikoita
Pinnalle:
tomusokeria

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Valuta ensin pohjille kinuskikastiketta, ripottele sekaan suolapähkinöitä ja laita jokaiseen väliin pari ruokalusikallista vaniljarahkaa. Lisää vielä marjoja. Taita kansi takaisin päälle. Ripottele pinnalle tomusokeria. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Vaikuttaa hyvältä. Pitääpä viikonloppuna testata .