Kinkun kuorrutus hoituu helposti tällä ohjeella. Kaunis kuorrutus viimeistelee joulukinkun.

Perinteiseen kuorrutukseen käytetään sinappia ja ruiskorppujauhoja.

Katso myös ohjeet: Kinkun sulatus ja Kinkun paisto.

Ainekset annosta

1
paistettu kinkku
sinappia
neilikoita koristeluun

Ohje

  1. Paista kinkku ensin kypsäksi Kinkun paisto -reseptin mukaisesti. Voitele kinkun pinta sinapilla ja ripottele päälle ruiskorppujauhoja. Koristele pinta kauniisti neilikoilla. Paista kinkkua tämän jälkeen 225–250-asteisessa uunissa (keskiosassa) vielä 7–10 min ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.

  2. Vaihtoehtoisesti voit kuorruttaa kinkun valmiilla pakastetaikinalla, katso resepti tästä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.