Kinkun kuorrutus - katso selkeä ohje

Kinkun kuorrutus
5 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Kinkun kuorrutus hoituu helposti tällä ohjeella. Kaunis kuorrutus viimeistelee joulukinkun.
  •  
  • Perinteiseen kuorrutukseen käytetään sinappia ja ruiskorppujauhoja.
  •  
  • Katso myös ohjeet: Kinkun sulatus ja Kinkun paisto.

Valmistusohje

Paista kinkku ensin kypsäksi Kinkun paisto -reseptin mukaisesti. Voitele kinkun pinta sinapilla ja ripottele päälle Myllyn Paras Ruiskorppujauhoja. Koristele pinta kauniisti neilikoilla. Paista kinkkua tämän jälkeen 225–250-asteisessa uunissa (keskiosassa) vielä 7–10 min ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Vaihtoehtoisesti voit kuorruttaa kinkun valmiilla pakastetaikinalla, katso resepti tästä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)