Kinkku-luumutaskut

Kinkku-luumutaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
kurpitsansiemeniä
Täyte:
200gPhiladelphia-tuorejuustoa
1dlpuolukka- tai karpalohilloa
2tlroseepippuria
100gpehmeää kuivattua luumua suikaleina
200gylikypsää palvi- tai savukinkkuleikkelettä
1rkusalviaa

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi kurpitsansiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä hetki (5 min) ennen täyttämistä. Lohko luumut. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Sekoita tuorejuusto, hillo ja roseepippuri. Levitä seosta taskujen pohjille. Asettele sen päälle kinkkuviipaleita rullina, luumulohkoja ja salviaa. Taita kansi takaisin päälle.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)