Ainekset 10 kpl annosta

munaa
kurpitsansiemeniä
Täyte:
200
g
Philadelphia-tuorejuustoa
1
dl
puolukka- tai karpalohilloa
2
tl
roseepippuria
100
g
pehmeää kuivattua luumua suikaleina
200
g
ylikypsää palvi- tai savukinkkuleikkelettä
1
rku
salviaa

Ohje

  1. Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele halutessasi pinnalle kurpitsansiemeniä.

  2. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä hetki (5 min) ennen täyttämistä.

  3. Täyte: Lohko luumut. Sekoita tuorejuusto, hillo ja roseepippuri. Levitä seosta taskujen pohjille. Asettele sen päälle kinkkuviipaleita rullina, luumulohkoja ja salviaa. Taita kansi takaisin päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.