Ainekset uunipellillinen annosta

1
tl
suolaa
1
rkl
kuminaa
dl
maitoa
100
g
margariinisulaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito ja margariinisula ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan kovettua hetki jääkaapissa. Kaaviloi taikina leivinpaperilla ohueksi pellin kokoiseksi levyksi.

  2. Vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi paloiksi ja pistele ne haarukalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.