Kauralesecrackerit

Myllyn Paras
uunipellillinen
5dlMyllyn Paras Kauraleseitä
3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa
1rklkuminaa
dlmaitoa
100gmargariinisulaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito ja margariinisula ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan kovettua hetki jääkaapissa. Kaaviloi taikina leivinpaperilla ohueksi pellin kokoiseksi levyksi.

Vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi paloiksi ja pistele ne haarukalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Aivan ihania kuitupaloja. Itse korvasin vehnäjauhot kaurajauhoilla ja käytin maidon sijaan kauramaitoa ja psyllium-kuitua (maito- ja vehnäallergikko). Taivaallisen hyvää!