Kauralesecrackerit

Myllyn Paras
uunipellillinen
5dlMyllyn Paras Kauraleseitä
3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa
1rklkuminaa
dlmaitoa
100gmargariinisulaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito ja
margariinisula ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan kovettua hetki jääkaapissa.
Kaaviloi taikina leivinpaperilla ohueksi pellin kokoiseksi levyksi. Vedä
taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi
paloiksi ja pistele ne haarukalla.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin
ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Aivan ihania kuitupaloja. Itse korvasin vehnäjauhot kaurajauhoilla ja käytin maidon sijaan kauramaitoa ja psyllium-kuitua (maito- ja vehnäallergikko). Taivaallisen hyvää!