Ainekset 30-40 annosta

Ohje

  1. Kaaviloi taikina kaulimella ohueksi hieman jauhoja apuna käyttäen. Ota muotilla pipareita, paista 200-225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min.

  2. Mikäli haluat kekseille kiiltävää pintaa, voitele ne ennen uuniin laittoa munalla. Voit myös koristella keksit erilaisilla raesokereilla. Tai valmista keksit pyöritellen taikinasta palloja, painele ne matalaksi uunipellille.

VINKKI: Helpointa on valmistaa kaurakeksitankoja. Leikkaa vain veitsellä kohmeisesta taikinalevystä n. ½ cm paksuisia viipaleita ja paista uunissa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.