Kaura-juustotorttu

40 min, josta valmisteluaika 20 min
pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
3 | dl | Myllyn Paras Pikakaurahiutaleita |
1 | dl | Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja |
1 | tl | yrttisuolaa |
½ | tl | soodaa |
½ | dl | kermaa |
75 | g | voi- tai margariinisulaa |
Täyte: | ||
150 | g | sinihomejuustoa |
100 | g | valkosipulituorejuustoa |
100 | g | juustoraastetta |
100 | g | pähkinärouhetta |
3 | munaa | |
1½ | dl | kermaa |
(1 | tlk | ananaspaloja tai -renkaita) |
Valmistusohje
-
Sekoita kuivat ainekset keskenään, lisää kerma ja sula rasva. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Laita kypsymään 200-asteisen uunin alatasolle 15 min.
-
Valmista sillä aikaa täyte sekoittamalla kaikki täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte puolikypsälle torttupohjalle (koristele halutessasi ananaspaloilla tai renkailla) ja jatka paistamista vielä 20-30 min, kunnes täyte on hyytynyt.
Kommentoi reseptiä