Kaura-juustotorttu

Myllyn Paras
pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
3dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlyrttisuolaa
½tlsoodaa
½dlkermaa
75gvoi- tai margariinisulaa
Täyte:
150gsinihomejuustoa
100gvalkosipulituorejuustoa
100gjuustoraastetta
100gpähkinärouhetta
3munaa
dlkermaa
(1tlkananaspaloja tai -renkaita)

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään, lisää kerma ja sula
rasva. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Laita kypsymään
200-asteisen uunin alatasolle 15 min. Valmista sillä aikaa täyte sekoittamalla
kaikki täytteen ainekset keske­nään. Kaada täyte puolikypsälle torttupohjalle
(koristele halutessasi ananaspaloilla tai renkailla) ja jatka paistamista vielä
20-30 min, kunnes täyte on hyytynyt.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Raikas, erikoisempi piirakka!
Homejuuston ystävälle, taivaallista!
Varsin hyvä...kannattaa kokeilla