Ainekset pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm annosta

1
tl
yrttisuolaa
½
tl
soodaa
½
dl
kermaa
75
g
voi- tai margariinisulaa
Täyte:
150
g
sinihomejuustoa
100
g
valkosipulituorejuustoa
100
g
juustoraastetta
100
g
pähkinärouhetta
3
munaa
dl
kermaa
(1
tlk
ananaspaloja tai -renkaita)

Ohje

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään, lisää kerma ja sula rasva. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Laita kypsymään 200-asteisen uunin alatasolle 15 min.

  2. Valmista sillä aikaa täyte sekoittamalla kaikki täytteen ainekset keske­nään. Kaada täyte puolikypsälle torttupohjalle (koristele halutessasi ananaspaloilla tai renkailla) ja jatka paistamista vielä 20-30 min, kunnes täyte on hyytynyt.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.