Myllyn Paras

Katkarapusalaatti eilisistä keitetyistä perunoista tai pastasta

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota
Valmisteluaika
15 min
Kokonaisaika
15 min

Ainekset 2:lle annosta

1
ps
katkarapuja (180 g)
2
kuorineen keitettyä perunaa TAI
2
varsisellerin vartta
150-200
g
keltaista ja/tai punaista paprikaa
2
tomaattia
50-100
g
kurkkua
1
ruukku salaattia
Kastike:
½
prk
kermaviiliä
1-2
rkl
sweetchilikastiketta tai vastaavaa
2
rkl
limen tai sitruunan mehua
1
kypsä avokado
chiliä jauheena tai hiutaleina maun mukaan
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita ensin kastike. Puolita, poista kivi ja kuori avokado. Soseuta toinen puoli haarukalla ja sekoita joukkoon kermaviili ja mausteet. Maistele. Kastike saa olla tulista, koska maku häviää kasviksiin.

  2. Kuutioi perunat, jos käytät niitä, paprika, tomaatit ja kurkku. Viipaloi varsiselleri ohueksi. Nosta kasvikset ja valutetut sulaneet katkaravut kulhoon kastikkeen joukkoon.

  3. Revi salaatti suupaloiksi ja lisää puolet muiden raaka-aineiden sekaan ja levitä loput kahdelle lautaselle. Sekoita salaatti hyvin ja jaa lautasille. Viipaloi toinen avokadon puolikas ja koristele salaatit. Nautiskele sellaisenaan tai leivän kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.