Katkarapusalaatti eilisistä keitetyistä perunoista tai pastasta

Myllyn Paras
2:lle
1pskatkarapuja (180 g)
2kuorineen keitettyä perunaa TAI
2-3 dl keitettyä Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
2varsisellerin vartta
150-200gkeltaista ja/tai punaista paprikaa
2tomaattia
50-100gkurkkua
1ruukku salaattia
Kastike:
½prkkermaviiliä
1-2rklsweetchilikastiketta tai vastaavaa
2rkllimen tai sitruunan mehua
1kypsä avokado
chiliä jauheena tai hiutaleina maun mukaan
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Sekoita ensin kastike. Puolita, poista kivi ja kuori avokado. Soseuta toinen puoli haarukalla ja sekoita joukkoon kermaviili ja mausteet. Maistele. Kastike saa olla tulista, koska maku häviää kasviksiin. Kuutioi perunat, jos käytät niitä, paprika, tomaatit ja kurkku. Viipaloi varsiselleri ohueksi. Nosta kasvikset ja valutetut sulaneet katkaravut kulhoon kastikkeen joukkoon. Revi salaatti suupaloiksi ja lisää puolet muiden raaka-aineiden sekaan ja levitä loput kahdelle lautaselle. Sekoita salaatti hyvin ja jaa lautasille. Viipaloi toinen avokadon puolikas ja koristele salaatit. Nautiskele sellaisenaan tai leivän kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)