Katkarapupiiras kätevästi

Katkarapupiiras kätevästi
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380g)
Täyte:
100gkatkarapuja (valutettuna)
1(oranssi) paprika kuutioina
1dlparmesaani- tai emmental-juustoraastetta
2munaa
1dl(laktoositonta) smetanaa tms.
1tlyrttisuolaa
1tltilli-maustetta (tuoretta hieman enemmän)
½tlpaprikajauhetta
1tlsitruunapippuria

Valmistusohje

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä sille sulatetut ja valutetut katkaravut ja paprikakuutiot. Sekoita muut täytteen ainekset ja kaada rapujen päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Myös savukala tai graavilohi sopivat hyvin piirakkaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Olipas hyvää. Piti heti aamusta kokeilla kun tuli sähköpostia. maukas, suolainen herkku!