Katkarapupiirakka

Katkarapupiirakka
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380 g)
Täyte:
250gkatkarapuja
2dlEmmental- tai Polar-juustoraastetta
2munaa
2dlranskankermaa tai smetanaa
2-3rkltuoretta tillisilppua
½-1tlyrttisuolaa
1tlhienonnettua sitruunapippuria

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sulata ja valuta katkaravut. Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset. Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

VINKKI: Myös savukala tai graavilohi sopivat hyvin piirakkaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Piirakka on aivan ihana - maukas, helppo ja nopea tehdä. Suosittelen kaikille!
Tosi hyvä piirakka.
taivaallisen hyvää jos pitää katkaravuista
Todella hyvää piirakkaa! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Helposti muunneltavissa.
Todella maistuva piirakka! Lisäsin kylmäsavulohta ja oliiveja. Sopivan valkoviinin kanssa illanistujaisissa ykkönen.
Minä ainakin lisäisin tähän respettiin ainakin paprikaa ja porkkanaa. Tietysti kuullotettuna. t. Henna V.
Todella helppo ja loistavan makuinen piirakka!
Hyvän makuinen ja helppo iltapala, paistoaikaa olen joutunut lisämään reilusti (uunikohtainen tietty)
Moi,hyvän makuinen piirakka.Kannattaa kokeilla.
Heipä hei! Tää on herkku piirakkaa! Tästä on tykännyt kaikki! terv.Sonja