Kasvisnyytit Grillissä

Kasvisnyytit Grillissä

Tee kasvimaan/vihannestorin nuorista kasviksista nyyttejä. Suikaloi hitaimmin kypsyvät juurekset kaikista ohuimmiksi. Laita folio nyytteihin yhdessä jo aiemmin keitetyn Riisi+Ohran tai Kaura+Riisin kanssa. Mausta tuorejuustolla! Vaihtelemalla kasviksia, juustojen makuja ja mausteita saat aina erilaisia nyyttejä.

6 isoa nyyttiä
1lporkkanaa, retiisiä, herneitä, kaaleja ym. (n. 500 g)
5dlkeitettyä Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
tai keitettyä Irtonainen Kaura+Riisiä (2 dl raakana + 6-7 dl vettä + 1 tl suolaa)
1rklhienonnettua tuoretta persiljaa tai basilikaa
6-10valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa, hienonnettua mustapippuria
Päälle:
200gyrttituorejuustoa

Valmistusohje

Viipaloi kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Sekoita niiden joukkoon kypsä, pakkauksen ohjeen mukaan valmistettu riisi-ohra ja muut aineet. Jaa kasvikset 6:lle paksulle tai kaksinkertaiselle alumiinifolioarkille. Lisää jokaisen päälle tuorejuustoa ja supista folion reunat suppuun ylös nyytiksi.  Laita nyytit grilliin ja kypsennä miedohkossa lämmössä n. 15 min. Tarjoile sellaisenaan tai grillatun kalan, kanan tai lihan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

En kokeillut ohjetta, vaikuttaa kyllä herkulliselta!