Kana-kapris-ohratto

Italialaishenkinen herkkuohratto vakaana perustanaan kaikki italialaisen soffriton elementit: porkkana, sipuli ja selleri. Se juttu tässä annoksessa on pirtsakan raikas kastike, jota voit vielä halutessasi parannella ripottelemalla mukaan raastettua parmesaania.
2 | broilerin reisipalaa suupaloiksi leikattuna | |
2 | rkl | oliiviöljyä |
2 | porkkanaa pieneksi kuutioituna | |
2 | lehtisellerin vartta pieneksi kuutioituna | |
1 | iso sipuli pieneksi kuutioituna | |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
2 | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita |
8 | dl | kanalientä |
Kastike: | ||
iso kourallinen basilikaa | ||
kourallinen lehtipersiljaa | ||
puolikkaan sitruunan mehu | ||
1 | tl | raastettua sitruunan kuorta |
1 | rkl | kapriksia |
Valmistusohje
-
Kuumenna öljy keskilämmöllä laakealla paistinpannulla. Lisää liha ja paista noin 5 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua.
-
Lisää mukaan porkkana, selleri ja sipuli. Paista välillä sekoittaen, kunnes vihannekset alkavat hieman pehmentyä. Lisää valkosipuli ja ohra. Sekoita ja kaada päälle kanaliemi. Peitä kannella ja anna hautua välillä sekoittaen noin 40-60 minuuttia.
-
Ohran kypsyessä surauta kaikki kastikeainekset yhteen sauvasekoittimella.
-
Jaa puuro lautasille ja viimeistele yrttikastikkeella.
Kommentoi reseptiä