Kana-kapris-ohratto

Kana-kapris-ohratto
1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min

Italialaishenkinen herkkuohratto vakaana perustanaan kaikki italialaisen soffriton elementit: porkkana, sipuli ja selleri. Se juttu tässä annoksessa on pirtsakan raikas kastike, jota voit vielä halutessasi parannella ripottelemalla mukaan raastettua parmesaania.

4:lle
2broilerin reisipalaa suupaloiksi leikattuna
2rkloliiviöljyä
2porkkanaa pieneksi kuutioituna
2lehtisellerin vartta pieneksi kuutioituna
1iso sipuli pieneksi kuutioituna
2valkosipulinkynttä hienonnettuna
2dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
8dlkanalientä
Kastike:
iso kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
puolikkaan sitruunan mehu
1tlraastettua sitruunan kuorta
1rklkapriksia

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy keskilämmöllä laakealla paistinpannulla. Lisää liha ja paista noin 5 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua.

  2. Lisää mukaan porkkana, selleri ja sipuli. Paista välillä sekoittaen, kunnes vihannekset alkavat hieman pehmentyä. Lisää valkosipuli ja ohra. Sekoita ja kaada päälle kanaliemi. Peitä kannella ja anna hautua välillä sekoittaen noin 40-60 minuuttia.

  3. Ohran kypsyessä surauta kaikki kastikeainekset yhteen sauvasekoittimella.

  4. Jaa puuro lautasille ja viimeistele yrttikastikkeella.

Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)