Juusto-Kasvispiirakka

Juusto-Kasvispiirakka

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
1porkkana
1suippopaprika
1sipuli
2rklöljyä
1dlsuolapähkinöitä
200gpaprika-chilituorejuustoa
2munaa
1dlparmesanraastetta
½dlemmentalraastetta

Valmistusohje

Voitele vuoka öljyllä ja taputtele sulanut piirakkataikina vuokaan tasaisesti. Pilko porkkana, sipuli ja paprika pieniksi paloiksi ja kuullota öljyn kanssa. Kun kasvikset ovat kuullottuneet tarpeeksi, lisää suolapähkinät, ota levy pois päältä ja anna olla muutaman minuutin ajan kuumalla levyllä. Sekoita tuorejuusto ja munat keskenään omassa astiassa. Kaada pähkinä-kasvissekoitus vuokaan tasaisesti ja levitä tuorejuusto-munasekoitus päälle. Ripottele parmesaani- ja emmentaljuustot piiraan päälle. Paista 225-asteisessa uunissa alimmalla tasolla n. 30 min.

Resepti:
Inari, Inka ja Mria

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)