Juhla Keksikakku

Juhla Keksikakku
12 isohkoa palaa
Pohja:
2pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (760 g)
Rahkaseos:
4-5dlvatkautuvaa kermaa
400gsitruunamaustettua rahkaa (2 tlk)
Täyte:
2dlmansikkasurvosta tai -hilloa
4dlviipaloituja mansikoita
2banaania
n.4dlpersikkalohkoja
Kostutus:
1dlpersikkatölkin lientä
Koristelu:
mansikoita, persikoita

Valmistusohje

Sulata taikinat ja kauli niistä silikonialustan tai leivinpaperin päällä 3-4 isoa, ruokalautasen kokoista pyöreää kakkupohjaa. Paista kakkupohjia 200-asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia ja jäähdytä.  Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka.  Kokoa kakku tarjottimelle. Kostuta alimmaksi tuleva kakkupohja persikkatölkin liemellä. Levitä pohjalle mansikkasurvosta, marjoja, hedelmäpaloja ja rahkaseosta. Nosta toinen levy päälle. Jatka samoin niin, että kaikki kolme-neljä levyä ovat kakussa. Koristele viipaloiduin mansikoin ja persikoin. Nosta kakku hetkeksi jääkaappiin, jotta sitä on helpompi leikata. Valmis kakku säilyy rapeana noin tunnin, jonka jälkeen se alkaa olla jo melko kostea. Maku säilyy silti makoisana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)