Jogurtti-ruishyytelö

Jogurtti-ruishyytelö

Hyytelöjälkiruoat tuovat vaihtelua kahvi- ja juhlapöydän tarjottaviin. Ruishiutaleet tuovat kuitua ja marjat raikkautta tähän herkulliseen Jogurtti-ruishyytelöön.

4-6:lle
2dlmarjajogurttia
200gpuolukoita
2dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
n.½dlsokeria
1rklvaniljasokeria
2dlvispikermaa
3liivatelehteä

Valmistusohje

Pidä liivatetta hetki kylmässä vedessä ja liuota ne sen jälkeen n. 2 ruokalusikalliseen kuumaa kermaa (ota erilleen ohjeen määrästä ja kuumenna esim. lasissa mikroaaltouunissa). Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurtti, marjat, ruishiutaleet, liivateseos ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sopivaksi. Anna hyytyä tunnin verran jääkaapissa tarjoilukulhossa tai annosmaljoissa. Koristele annokset marjoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)