Intialainen Kanawok

Intialainen Kanawok

Muista hyvällä ruoalla perhettäsi ja ystäviäsi, mutta myös itseäsi ja omaa sydäntäsi!

noin 4:lle
2rklrypsiöljyä
400gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
2-3sipulia varsineen tai purjosipulia (n. 15 cm)
1tljuustokuminaa
1rklcurrytahnaa
½-1tlchilijauhetta
½tljauhettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
4dlvettä
4dlappelsiinituoremehua
1rklhunajaa
n.5dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
300gmangoa, banaania tms.
2rklkorianterin siemeniä
Lisäksi:
makeaa mangochutneyta ja paksua jogurttia

Valmistusohje

Paista lihapalat ja suikaloitu purjo nopeasti öljyssä wokkipannussa. Lisää mausteet, vesi ja mehu. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 6 min. Lisää lopuksi joukkoon hedelmät kuutioina sekä korianterin siemenet. Tarjoa wokin kanssa paksua jogurttia ja Mango Chutneyta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Käyttäkää ihmeessä purkkimangoa. Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä eli laittako sekaan raakana kuorittua mangoa, vaikka laitoinkin sen samaan aikaan pastan kanssa pehmentyäkseen. Tulee liian kitkerä maku mangosta sellaisenaan.