Papaija-Broileripasta

Papaija-Broileripasta

Makaroniruoka on koko perheen ruokaa, nopeaa töiden jälkeen. Chilillä ja mausteilla saa hieman terävyyttä pataan. Papaija tuo eksoottisuutta, mutta mikäli haluaa tehdä tavallisempaa, voi sen korvata banaanilla.

Katso video ohjeen alta, jossa Lotta Backlund, Anna Perho ja Arja Elina Laine kokkasivat broileripastaa I love me -messuilla lokakuussa 2013.

4-5:lle
1rklrypsiöljyä
1punasipuli
350gbroilerin fileesuikaleita
1rklkanafondia
1tlcurrya
½-1sitruunan mehu
4 cmpalapunaista tai vihreää chilipaprikaa
5dlhedelmämehua (papaijaa sisältävää)
(1rklinkivääritahnaa)
4dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
tai Tomaatti-Chilipastaa
1dlkivettömiä calamata-oliiveja
1tlkpapaijapaloja liemineen (n. 250/420 g)
1dltuoretta persiljasilppua

Valmistusohje

Kuullota ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli ja broilerin fileesuikaleet öljyssä isolla pannulla tai isossa kasarissa. Mausta ja lisää nesteet; kun seos kiehuu, lisää makaronit ja anna kiehahtaa.  Jatka kypsennystä n. 7 min. Lisää lopuksi oliivit, papaijapalat ja basilikasilppu. Tarkista sopiva mieleinen maku.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)