Papaija-Broileripasta

Papaija-Broileripasta
  • Makaroniruoka on koko perheen ruokaa, nopeaa töiden jälkeen.
  • Chilillä ja mausteilla saa hieman terävyyttä pataan. Papaija tuo eksoottisuutta, mutta mikäli haluaa tehdä tavallisempaa, voi sen korvata banaanilla.
  • Katso video ohjeen alta, jossa Lotta Backlund, Anna Perho ja Arja Elina Laine kokkasivat broileripastaa I love me -messuilla lokakuussa 2013.
4-5:lle
1rklrypsiöljyä
1punasipuli
350gbroilerin fileesuikaleita
1rklkanafondia
1tlcurrya
½-1sitruunan mehu
4 cmpalapunaista tai vihreää chilipaprikaa
5dlhedelmämehua (papaijaa sisältävää)
(1rklinkivääritahnaa)
4dlVekkuli Eläinmakaroni 400 g
Tomaatti-Chilipasta 500 g
1dlkivettömiä calamata-oliiveja
1tlkpapaijapaloja liemineen (n. 250/420 g)
1dltuoretta persiljasilppua

Valmistusohje

Kuullota ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli ja broilerin fileesuikaleet öljyssä isolla pannulla tai isossa kasarissa. Mausta ja lisää nesteet; kun seos kiehuu, lisää makaronit ja anna kiehahtaa. 

Jatka kypsennystä n. 7 min. Lisää lopuksi oliivit, papaijapalat ja basilikasilppu. Tarkista sopiva mieleinen maku.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)