Hunaja-omenaleipäset

Hunaja-omenaleipäset
noin 10 kpl
3dljogurttia
25ghiivaa
1tlsuolaa
2rklhunajaa
2dlomenaraastetta
2dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
2dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
n.2dlgluteenitonta jauhoa
50gvoisulaa

Valmistusohje

Liuota hiiva haaleaan jogurttiin tai kermaviiliin. Lisää suola, hunaja ja omenaraaste. Lisää jauhot, hiutaleet ja voisula ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kohota lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Levitä kohonnut taikina voidellulle leivinpaperille ja taputtele tasaiseksi levyksi kostutetuin käsin. Anna kohota ja paista 225-asteessa n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)