Homejuusto-Kasvis Cannellonit

Homejuusto-Kasvis Cannellonit

Cannellonit ovat esikeitettyjä, suoria putkia, jotka on valmistettu durumvehnäjauhoista ja vedestä. Täytteeksi voit valita porkkana tai punajuuritäytteen; porkkanan kanssa sopii valkohomejuusto ja punajuuren kanssa sinihomejuusto. Cannelloneista saa näyttävää, juhlavaa ruokaa. Tämä ruoka sopii myös kasvissyöjille.

6-8:lle
1pktMyllyn Paras Cannelloneja
Kasviskastiketäyte:
3dlporkkanaraastetta tai keitettyä punajuurta raasteena
10cmpurjosipulia
3-4valkosipulinkynttä
1dlvalutettuja pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1rklkasvisfondia
1tlviherpippuria
1rklbasilikaa tai kirveliä
100granskankermaa
100gsinihome- tai valkohomejuustoa
Päälle:
dlruoanvalmistuskermaa (1tlk)
1tlktomaattimurskaa (400 g)
100gjuustoraastetta (parmesaani tai emmental)

Valmistusohje

Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet keskenään. Työnnä täyte putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado yhdeksi kerrokseksi isolle, laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste. Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)