Hillokeksit/Kirsikkasilmät

Hillokeksit/Kirsikkasilmät
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
tai Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
Voiteluun:
munaa
raesokeria
Päälle:
n.150gpaistonkestävää marmeladia/hilloa
n.15kpl(säilyke)kirsikoita

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan 20 minuuttia ennen käyttöä. Jaa taikina 20-30 osaan  ja pyörittele palaset palloiksi leivinpaperille pellille ja paina jokaisen keskelle syvennys, johon laitetaan hilloa tai kirsikanpuolikas. Voitele ja ripottele halutessasi reunoille raesokeria tai väriraesokeria. Paista 200-asteessa uunin keskitasolla n. 8 min kypsiksi ja kauniin värisiksi. Voit leipoa pikkuleivät 1-2 viikkoa ennen juhlia, sillä ne säilyvät hyvin kuivassa ja viileähkössä huoneen lämmössä tai hieman viileässä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)