Hillokeksit/Kirsikkasilmät

Hillokeksit/Kirsikkasilmät
35 min, josta valmisteluaika 25 min
noin 30 kpl
1annos itse tehtyä murotaikinaa
Voiteluun:
munaa
raesokeria
Päälle:
n.150gpaistonkestävää marmeladia/hilloa
n.15kpl(säilyke)kirsikoita

Valmistusohje

Valmista murotaikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Jaa taikina 20-30 osaan  ja pyörittele palaset palloiksi leivinpaperille pellille ja paina jokaisen keskelle syvennys, johon laitetaan hilloa tai kirsikanpuolikas. Voitele ja ripottele halutessasi reunoille raesokeria tai väriraesokeria.

Paista 200-asteessa uunin keskitasolla n. 8 min kypsiksi ja kauniin värisiksi. Voit leipoa pikkuleivät hyvissä ajoin ennen juhlia, sillä ne säilyvät hyvin kuivassa ja viileähkössä huoneen lämmössä tai hieman viileässä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)