Nachovuoka on ehdoton illanistujaisten suosikki sekä perheen viikonlopun herkku! 

Nachovuoan kanssa otetaan rennosti, sillä nachot napataan vuoasta sormin. 

Ainekset 4 annosta

450
g
marinoitua kanan fileesuikaletta
tai
maustamatonta kanan fileesuikaletta + texmex-mausteseos kanalle
4
dl
tomaattisalsaa (itse tehtyä tai 2 prk valmista salsakastiketta esim. GoGreenin)
300
g
tortilla chipsejä
150
g
juustoraastetta
2-3
tomaattia pilkottuna
jalapenoviipaleita
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Paista kanasuikaleet paistinpannulla (mausta maustamattomat kanasuikaleet texmex-mausteseoksella) ja lisää kanan sekaan tomaattisalsa. 
  3. Laita tortilla chipsit uunivuokaan ja kaada kana-salsaseos päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. 
  4. Gratinoi nachovuoka uunin keskitasolla 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. 
  5. Lisää päälle pilkotut tomaatit ja jalapenot sekä koristele korianterilla ennen tarjoilua. 
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.