Hampurilaiset

Myllyn Paras
4:lle
500-600gjauhelihaa
1tlsuolaa
mustapippuria myllystä tai jauheliha- tai grillimaustetta
(1muna)
4kplmonivilja- tai vehnäsämpylää
salaattia
tomaattia
kurkkurelissiä tai maustekurkkua
ketsuppia, sinappia
1paprika
1kesäkurpitsa
rypsiöljyä
yrttimaustetta

Valmistusohje

Vatkaa munan rakenne hyvin sekaisin, jos käytät munaa. Sekoita muna ja mausteet jauhelihan joukkoon. Taputtele ruokailijoiden nälän mukaan sopivan kokoisia litteitä pihvejä ja anna niiden maustua ja lämmetä ainakin puolituntia ennen grillaamista. Grillaa kevyesti öljytyt pihvit hitaasti, niin että ne ehtivät kypsyä sisältäkin. Grillaa lisäkkeeksi samanaikaisesti paprikapalat ja kesäkurpitsaviipaleet. Paahda puolitetut sämpylät juuri ennen kuin pihvit ovat valmiit. Anna jokaisen koota ja maustaa hampurilaisensa mieleisekseen.

VINKKI: Voit myös leipoa sämpylät itse.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)