Granola-pashakakku

Granola-pashakakku
4 t 30 min, josta valmisteluaika 30 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia OATGOODS tuotteita, joihin on käytetty uutta kaura-rypsiöljyinnovaatiota.

Täysjyväkauran beetaglukaani pitää huolen kolesteroliarvoista ja verensokerista. Kaura sisältää runsaasti kuitua ja on proteiinin lähde.

OATGOODS sisältää myös rypsiöljyä, josta saat elimistölle tärkeitä omega 3 ja 6-rasvahappoja.

Valmista pääsiäiseen herkullinen ja hyvää tekevä granola-pashakakku.

8 annosta
Pohja:
70gvoita tai margariinia
3dlMyllyn Paras OATGOODS Granola Rusina-omenaa
Täyte:
5liivatelehteä
2 ½dlvispikermaa
400gsitruunan makuista maitorahkaa
1 ½ dltomusokeria
2tlvaniljasokeria
1dlmantelirouhetta tai hasselpähkinärouhetta
½ sitruunan mehu
Koristeluun:
½sharon
1kiivi
1passionhedelmä
½karambola
muutama anananskirsikka

Valmistusohje

Sulata voi tai margariini ja sekoita OATGOODS rusina-omena granola joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon sitruunan makuinen maitorahka, tomusokeri, vaniljasokeri ja manteli- tai hasselpähkinärouhe. Tarkista maku.

Purista sitruunan mehu juomalasiin ja kuumenna kiehumispisteeseen mikroaaltouunissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Levitä seos granolapohjan päälle vuokaan ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota kakku vuoasta veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.

Koristele hedelmäpaloilla tai hedelmäviipaleilla ja nosta tarjolle.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)