Rahkakakku keltaisilla hedelmillä

Rahkakakku keltaisilla hedelmillä
8-10 annosta
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa
Täyte:
500gmaitorahkaa
3kplkananmunaa
1dlkermaa
dlsokeria
1rklvaniljasokeria
Viimeistelyyn:
5dlkeltaisia hedelmiä paloiteltuna

Valmistusohje

Kuumenna uuni 180 asteeseen.

Painele sulanut Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikina piirasvuokaan, ø noin 28 cm. Pistele pohja haarukalla.

Sekoita täytteen aineet ja kaada seos taikinan päälle vuokaan. Paista uunin alimmalla tasolla 45–­55 minuuttia.

Jäähdytä kylmäksi. Aseta keltaiset hedelmäpalat kiertämään kakun reunaa kranssin tavoin.

Tarjoa kahvin tai teen kanssa tai jälkiruokana esim. vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

VINKKI: Tee pohja Myllyn Paras lehtitaikinalevyistä. Kauli 4 levyä ruokokidesokerin (noin 1 dl) kanssa piirasvuoan peittäväksi taikinalevyksi. Toimi täytteen, paistamisen ja viimeistelyn kanssa samoin.

 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)