Leivo helppo rahkapiirakka Myllyn Paras Pyöreästä Kauramurotaikinasta.

Ainekset 8-10:lle annosta

Täyte:
500
g
maitorahkaa
3
kpl
kananmunaa
1
dl
kermaa
dl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
Viimeistelyyn:
5
dl
keltaisia hedelmiä paloiteltuna

Ohje

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Painele sulanut Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikina piirasvuokaan, ø noin 28 cm. Pistele pohja haarukalla.
  3. Sekoita täytteen aineet ja kaada seos taikinan päälle vuokaan. Paista uunin alimmalla tasolla 45–­55 minuuttia.
  4. Jäähdytä kylmäksi. Aseta keltaiset hedelmäpalat kiertämään kakun reunaa kranssin tavoin.
  5. Tarjoa kahvin tai teen kanssa tai jälkiruokana esim. vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

VINKKI: Tee pohja Myllyn Paras lehtitaikinalevyistä. Kauli 4 levyä ruokokidesokerin (noin 1 dl) kanssa piirasvuoan peittäväksi taikinalevyksi. Toimi täytteen, paistamisen ja viimeistelyn kanssa samoin.

 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.