Huoneenlämpöiset ja vanhemmat kananmunat vaahtoutuvat kylmiä ja tuoreita paremmin.
Tee kakkupohja etukäteen valmiiksi ja täytä se jo tarjoilua edeltävänä päivänä, näin saat mehevän täytekakun.
Kakkupohjaan sopivat parhaiten Myllyn Paras Karkea Vehnäjauho tai Erikoisvehnäjauho, sillä ne eivät paakkuunnu ja niissä oleva karkeampi raekoko tuo ilmavimman tuloksen munavaahdossa. Voit korvata osan jauhoista tummemmilla jauhoilla, esim. sämpyläjauhoilla.
Voit kostuttaa kakun vaniljasokerilla makeutetulla maidolla, laimealla sokeroidulla sitruunamehulla, sitruunalimonadilla, sitruunakivennäisvedellä, siiderillä tai hedelmäsäilyketölkin liemellä, liköörillä saat kostutusliemeen juhlavan säväyksen.
Koristele kakku samana päivänä kuin tarjoilet, jotta kakun ulkonäkö on mahdollisimman kaunis!
Pääsiäisvieraille maistuu varmasti tämä herkullinen täytekakku!
Kommentteja ja keskustelua