Grahamleipä

Myllyn Paras
3dlvettä
2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
6dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
½-1tlsuolaa
(2tlanista)
50gvoisulaa
tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle mikäli käynnistät
leivonnan myöhemmin alkavaksi. Ohjelmoi tai käynnistä kone pika- tai
normaaliohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Pitäisikö voisula laittaa ennen jauhoja? Jos kuivahiiva tulee jauhojen päälle, vai onko samantekevää?
Voisulan voi laittaa myös ennen jauhoja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Mistä johtuu, kun aina leivässä on kova pinta?
Jos leivän pinta tulee häiritsevän kovaksi, niin kannattaa kokeilla toista paisto-ohjelmaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Onko leipäkoneissa aina saman kokoinen vuoka, vai pitääkö näitä ohjeita muokata omaan koneeseen sopiviksi?
Leipäkoneiden vuokien tilavuudet vaihtelevat, joten kannattaa tarkistaa oman koneen tilavuus. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Tein äsken ensimmäisen ikinä tekemäni leipäkoneleivän tällä reseptillä ja tuli oikein hyvä! NAM!
Oli hyvää!!