Enchiladas

Enchiladas
35 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Kuka voisi vastustaa herkullisia enchiladaksia, täytettyä tortillarullia juustokuorrutteella?

  • Ihanaa viikonloppuruokaa, jonka täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi.

  • Jauhelihan tilalla voit käyttää myös broileria, kasviksia tai kasviproteiineja.

4-6 annosta
400gnaudanjauhelihaa
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1punainen chilipaprika
1punainen paprika
2rkltacomaustetta
1prksalsakastiketta
150gjuustoraastetta
150gpakaste- tai säilykemaissia valutettuna
tuoretta korianteria maun mukaan
Lisäksi:
1pktMyllyn Paras OATGOODS Kauratortilloja
Pinnalle:
200gcheddar-sulatejuustoa
100gcheddar- tai mozzarella-juustoa raasteena

Valmistusohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

  2. Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.

  3. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä hienonnettu chilipaprika.

  4. Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa. Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.

  5. Levitä kaura tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä. Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.

  6. Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.

  7. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)