Ainekset noin 10 kpl annosta

munaa voiteluun
kuivattuja chililastuja (chiliflakes), raesokeria
Täyte:
100
g
tummaa suklaata
2
dl
kuohukermaa
½-1
tl
chilirouhetta tai -lastuja
50
g
tummaa suklaata rouheena
karpalo-, tyrni- tai aprikoosihilloa

Ohje

  1. Ota isohkolla n. 10 cm halkaisijaltaan olevalla sydämen muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä sydämiä. Jos muottia ei ole, tee sydänmuotti pahvista.
  2. Voitele taikinasydämet munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi chililastuja ja raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
  3. Sulata täytettä varten 100 g suklaata tilkkaan kermaa varovasti, älä keitä. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi. Mausta chilillä mieleiseksi. Täytä halkaistut sydämet hillolla, suklaamoussella ja suklaarouheella.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.