Chili-suklaamoussesydämet Isälle

Chili-suklaamoussesydämet Isälle
noin 10 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
kuivattuja chililastuja (chiliflakes), raesokeria
Täyte:
100gtummaa suklaata
2dlkuohukermaa
½-1tlchilirouhetta tai -lastuja
50gtummaa suklaata rouheena
karpalo-, tyrni- tai aprikoosihilloa

Valmistusohje

Ota isohkolla n. 10 cm halkaisijaltaan olevalla sydämen muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä sydämiä. Jos muottia ei ole, tee sydänmuotti pahvista.

Voitele taikinasydämet munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi chililastuja ja raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

Sulata täytettä varten 100 g suklaata tilkkaan kermaa varovasti, älä keitä. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi. Mausta chilillä mieleiseksi. Täytä halkaistut sydämet hillolla, suklaamoussella ja suklaarouheella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)