Burgeri

burgeri
1 kpl
1burgerisämpylä
2rklchilikastiketta
2rklranskankermaa
1tomaatti
¼sipulia
150gjauhelihaa
2tlöljyä
suolaa
pippuria
muutama nacho

Valmistusohje

Paahda sämpylän leikkauspinnat paistinpannussa. Sekoita chilikastike ja ranskankerma. Viipaloi tomaatti ja sipuli.

Taputtele jauheliha pihviksi. Paista kuumassa pannussa molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä puolet kastikkeesta sämpylän pohjapuolelle, aseta tomaattiviipaleet ja pihvi päälle. Levitä loput kastikkeesta pihvin päälle, ripottele sipuliviipaleet ja laita kansi päälle.

 

VINKKI: Muutama nacho burgerin välissä lisää mukavasti purtavuutta. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)