Basmati Wrapit

Basmati Wrapit

Voit valmistella vieraille tarjottavaksi wrappeja tai voitte valmistaa niitä yhdessä. Basmati Wrapeissa täytteenä on perinteinen jauhelihatäyte maustettuna valmiilla mausteseoksella sekä ananaksia ja mangosalsaa. Voit keittää wrappeihin täytteeksi myös basmatiriisiä, joka miedontaa wrappien muuten voimakkaita mausteita. Tiesitkö, että jos suutasi polttavat mausteet, laita suuhun riisiä tai leipää - älä nestettä, se vain pahentaa tilannetta.

noin 8-10 kpl
Kuoret:
1pktvalmiita tortilloja (tai valmista tortillat itse)
Täyte:
n.8dlkeitettyä Myllyn Paras Basmati Riisiä
400gpaistijauhelihaa
1pstaco-mausteseosta
dlvettä
1iso tlkananaspaloja (n. 400 g)
ananas- tai mangosalsakastiketta

Valmistusohje

Keitä Basmati Riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha paistinpannulla, lisää taco-mausteseospussi ja vettä. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa keitetty basmatiriisi, jauhelihaseos, ananaspalat ja salsakastike tortilloille ja kääri taskuksi ja siitä rullalle. Nauti kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Näyttää hyvältä, mutta ei olla viel kokeiltu.