Basmati Wrapit

Basmati Wrapit
  • Voit valmistella vieraille tarjottavaksi wrappeja tai voitte valmistaa niitä yhdessä.
  • Basmati Wrapeissa täytteenä on perinteinen jauhelihatäyte maustettuna valmiilla mausteseoksella sekä ananaksia ja mangosalsaa.
  • Voit keittää wrappeihin täytteeksi myös basmatiriisiä, joka miedontaa wrappien muuten voimakkaita mausteita.
  • Tiesitkö, että jos suutasi polttavat mausteet, laita suuhun riisiä tai leipää - älä nestettä, se vain pahentaa tilannetta.
noin 8-10 kpl
Kuoret:
1pktvalmiita tortilloja (tai valmista tortillat itse)
Täyte:
n.8dlkeitettyä Myllyn Paras Basmati Riisiä
400gpaistijauhelihaa
1pstaco-mausteseosta
dlvettä
1iso tlkananaspaloja (n. 400 g)
ananas- tai mangosalsakastiketta

Valmistusohje

Keitä Basmati Riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha paistinpannulla, lisää taco-mausteseospussi ja vettä.

Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa keitetty basmatiriisi, jauhelihaseos, ananaspalat ja salsakastike tortilloille ja kääri taskuksi ja siitä rullalle. Nauti kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Näyttää hyvältä, mutta ei olla viel kokeiltu.