Tässä perinteisen riisipuuron hedelmäisessä versiossa maistuvat appelsiini ja banaani. Nautinnollisia puurohetkiä!

Ainekset 1:lle annosta

2
dl
appelsiinituoremehua
(1-2
rkl
sokeria)
½
banaania

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet ja mehu isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrouunin täydellä teholla (n. 800 W) n. 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Lisää päälle banaaniviipaleita. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.