Aprikoosipiirakka pullapohjalla

Aprikoosipiirakka pullapohjalla
55 min, josta valmisteluaika 15 min
8–10 annosta
Pohja:
1kplMyllyn Paras Pyöreä Pullataikinaa (400 g)
1kananmuna voiteluun
Täyte:
dlkuohukermaa
2kananmunaa
1rklperunajauhoja
2tlvaniljasokeria
1dlsokeria
(2rklrommia)
2tlksäilykeaprikoosia
Koristeluun:
tomusokeria

Valmistusohje

  1. Painele Pyöreä Pullataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Voitele reunat kananmunalla.

  2. Valuta aprikoosit. Asettele hedelmät taikinapohjalle.

  3. Vaahdota kuohukerma.

  4. Sekoita kulhossa kananmunat ja keskenään sekoitetut perunajauhot, vaniljasokeri ja sokeri. Mausta rommilla ja kääntele joukkoon kermavaahto. Kaada seos aprikoosien päälle.

  5. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia.

  6. Jäähdytä ennen tarjoilua. Koristele tomusokerilla.

Resepti:
Teresa Välimäki, Taikinaterapiaa Teresan kanssa -ohjelma

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)