Appelsiinirusinapulla

Myllyn Paras
dlappelsiinimehua
1dlappelsiinimarmeladia
¾dlsokeria
1muna
50gpehmeää voita tai margariinia
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1-2tlkardemumma
½tlsuolaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)
1dlrusinoita

Valmistusohje

Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon, ILMAN RUSINOITA. Valitse normaali perusleivän tai (rusina)pullan
ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä heti leipäkone. Lisää rusinat taikinan
alustusvaiheen loppupuolella n. 30-45 min kuluttua ohjelman alusta (tai koneen
antaessa merkkiäänen rusinaohjelmalla).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Voikohan tuota tehdä ilman kananmunaa ? ja millä sen voisi korvata?
Kanamunan voi jättää pullataikinasta kokonaan pois. Terv. Kuluttajaneuvonta
Tuli kaunis ja hyvänmakuinen pulla, vaikka unohdin sokerin kokonaan pois!