Appelsiinileipä

Myllyn Paras
3dlappelsiinituoremehua
2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
6dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
½tlsuolaa
2tlanista
2rklhunajaa
30gvoisulaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle mikäli käynnistät leivonnan myöhemmin alkavaksi.

Ohjelmoi tai käynnistä kone normaali- tai pikaohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Tämä ohje ei käy omalle (OBH Nordic) leipäkoneelle. Ko. taikinasta tulee n.900 g ja minun leipäkoneen maximi on 750 g. Huomioikaa tämä. Ohjetta voi muokata sopivaksi laittamalla kaikkia ainesosia mutta eri määrä.
Leivoin tämän leivän.Tuli todella hyvää. Korvasin graham jauhot hiivaleipäjauhoilla ja hunajaa kun ei ollut niin laitoin siirappia. Anista laitoin 1 tl. Ei maistu liikaa.
Hei ! Voiko tuon aniksen jättää ohjeesta pois kun en tykkää sen mausta tai korvata jollain muulla ?
Aniksen voi jättää kokonaan pois. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tosi hyvää leipää. Suosittelen.
Mainio resepti! Leivästä tuli täydellistä! Ensi kerralla taidan laittaa hieman vähemmän anista. Kiitos mahtavista resepteistä. Ilo leipoa, kun on varmoja ohjeita.