Appelsiinileipä

Myllyn Paras
3dlappelsiinituoremehua
2dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
6dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
½tlsuolaa
2tlanista
2rklhunajaa
30gvoisulaa
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa kaikki aineet ohjeen järjestyksessä leipäkoneen
kulhoon. Laita kuivahiiva viimeiseksi jauhojen päälle mikäli käynnistät
leivonnan myöhemmin alkavaksi. Ohjelmoi tai käynnistä kone normaali- tai
pikaohjelmalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tosi hyvää leipää. Suosittelen.
Mainio resepti! Leivästä tuli täydellistä! Ensi kerralla taidan laittaa hieman vähemmän anista. Kiitos mahtavista resepteistä. Ilo leipoa, kun on varmoja ohjeita.