Kääretorttu valkosuklaamoussella ja kirsikoilla

Kääretorttu valkosuklaamoussella ja kirsikoilla

Kesä on herkullisten makujen aikaa, ja ihanan makeat kirsikat ovatkin kesän parhaimpia herkkuja! Kun yhdistää tuoreet kirsikat suklaapohjaan tehtyyn ja valkosuklaamoussella täytettyyn sekä kuorrutettuun kääretorttuun, on makunautinto täydellinen!

 

Kääretorttu valkosuklaamoussella ja kirsikoilla 

Pohja 

4 munaa
1,5 dl sokeria
0,5dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keseknään ja sihtaa varovasti sekoittaen munasokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista 200 asteessa 7-8 minuutin ajan. Varo, pohja palaa helposti.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjan leivinpaeri varoen. Jäähdytä.

 

Valkosuklaamousset

4dl kuohukermaa
200g valkosuklaata 
200g maustamatonta- tai vaniljatuorejuustoa
1tl vaniljasokeria, jos käytät maustamatonta tuorejuustoa
0,5dl vaniljakreemijauhetta
0,5dl sokeria

Kirsikka- tai vadelmahilloa, tai muuta marjahilloa makusi mukaan
Tuoreita kirsikoita

Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa välillä sekoittaen.

Vaahdota kermat. Lisää kerman joukkoon jäähtynyt valkosuklaasula, tuorejuusto, kreemijauhe ja sokerit. Anna seistä jääkaapissa viitisen minuuttia. 

Levitä pohjan päälle haluamaasi hilloa. Levitä noin 2/3 moussesta pohjan päälle ja kääräise rullalle. Tässä tortussa ei haittaa jos pinta halkeilee, sillä loppu mousse levitetään kääretortun päälle ja sivuille ja koko komeuden päälle ripotellaan kokonaiset, pestyt kirsikat.

Aivan taivaallisen hyvää kesäherkkua kahvin kanssa nautittavaksi!

Helteistä kesää ja mukavaa naisten viikon jatkoa kaikille!

Kääretorttu valkosuklaamoussella ja kirsikoilla

Kääretorttu valkosuklaamoussella ja kirsikoilla

Hei, mistä saa reseptin vaniljakreemijauhettta ja miten sitä käytetään?

Vaniljakreemijauhetta voi ostaa ruokakaupoista, tuotteella on useita eri valmistajia. Käyttöohjeet ovat yleensä pakkauksen kyljessä. Tässä reseptissä jauhe lisätään kerman joukkoon. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.