Haettu sivustolta 5.11.2024 Punajuuri-suklaakakku Punajuuri-suklaakakku Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi 6 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 1 h Kokonaisaika 3 h hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 8-16 annosta 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 4 dl erikoishienoa sokeria 3 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa 1 tl vaniljasokeria 2 dl rypsiöljyä 3 munaa 150 g tummaa suklaata murusina 500 g keitettyä, raastettua punajuurta 1 dl Myllyn Paras Korppujauhoja pala voita Kuorrute: 200 g tuorejuustoa 2-3 dl tomusokeria (1 ps sahramia) Ohje Pese punajuuret ja keitä ne kuorineen isossa kattilassa kunnes pehmenevät (keskisuuret punajuuret noin 40 minuuttia). Valuta punajuuret ja kuori ne kylminä. Raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri kulhossa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi toisessa kulhossa ja lisää öljy muna- ja sokerivaahtoon vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää raastetut punajuuret, suklaa ja jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Voitele vuoka voilla ja vuoraa korppujauhoilla tai kookoshiutaleita. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30 minuuttia. Valmista kuorrute. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja sahrami kulhossa. Kuorruta jäähtynyt kakku. VINKKI! Jos kotoa ei löydy punajuuria ja mielesi tekee mehevää suklaista kakkua, kannattaa kokeilla klassista suklaakakkua! Resepti: Sikke
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Rapeat toscapalat kaakaolla Kuva Mustikkajuustokakkuleivokset Kuva Suklaa-punajuurimuffinit Leivokset ja browniet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 21.2.2018 - 21:44 Voiko tähän käyttää kaupan hyllyltä säilyke punajuuria? Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 23.2.2018 - 14:29 In reply to Voiko tähän käyttää kaupan by Anonymous (not verified) Punajuurisäilykkeissä on yleensä etikkaliemi, joten siitä tulee etikkainen maku leivonnaiseen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonymous kirjoitti 25.10.2017 - 12:50 Miten tämä mahtaa kestää pakastamista? Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 27.10.2017 - 07:43 In reply to Miten tämä mahtaa kestää by Anonymous (not verified) Kakun voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonymous kirjoitti 5.3.2016 - 19:53 Minkä kokoista vuokaa suosittelet? Onko tämä leivonnainen parhaimmillaan tuoreena vai 'tekeentyneenä'? Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 23.3.2016 - 15:06 In reply to Minkä kokoista vuokaa by Anonymous (not verified) Vuoan halkaisija voi olla 24cm tai 26cm, riippuen miten paksun kakusta haluaa. Kakku on parhaimmillaan viileässä levänneenä, esim. seuraavan päivänä. Terv. Kuluttajaneuvonta Vastaa Näytä lisää kommentteja (6)
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 23.2.2018 - 14:29 In reply to Voiko tähän käyttää kaupan by Anonymous (not verified) Punajuurisäilykkeissä on yleensä etikkaliemi, joten siitä tulee etikkainen maku leivonnaiseen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 27.10.2017 - 07:43 In reply to Miten tämä mahtaa kestää by Anonymous (not verified) Kakun voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonymous kirjoitti 5.3.2016 - 19:53 Minkä kokoista vuokaa suosittelet? Onko tämä leivonnainen parhaimmillaan tuoreena vai 'tekeentyneenä'? Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 23.3.2016 - 15:06 In reply to Minkä kokoista vuokaa by Anonymous (not verified) Vuoan halkaisija voi olla 24cm tai 26cm, riippuen miten paksun kakusta haluaa. Kakku on parhaimmillaan viileässä levänneenä, esim. seuraavan päivänä. Terv. Kuluttajaneuvonta Vastaa