Avokadopasta on hyvin maustettuna maukas ja helppotekoinen ruoka. Se valmistuu nopeasti arjessa. Pieni määrä tuoretta chiliä kruunaa maun hienosti. Tarjoa avokadopasta heti.

Ainekset n. 4 annosta annosta

2
avokadoa
2
valkosipulinkynttä
½
punainen chilipaprika
½-¾
dl
oliiviöljyä
½
ruukku
basilikaa
50
g
parmesaanijuustoa raasteena
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
l
vettä
1
tl
suolaa

Ohje

  1. Halkaise avokadot ja poista kivet. Leikkaa kuutioiksi.

  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

  3. Laita ainekset kulhoon.

  4. Mittaa joukkoon oliiviöljy, hienonnettu basilika ja parmesaanijuusto raasteena. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  5. Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä spagettia noin 8 minuuttia, tai kunnes se on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.

  6. Sekoita spagetti muiden avokadopastan ainesten joukkoon.

Resepti:
Hellapoliisi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.