Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 6-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄJAUHO, vesi.

DURUMVETEMJÖL, VETEMJÖL, vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1453 kJ1162 kJ14 %﹡
energia347 kcal278 kcal14 %﹡
Rasva1.8 g1.4 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit66 g53 g20 %﹡
josta sokereita3.5 g2.8 g3 %﹡
ravintokuitu4 g3.2 g
proteiini13 g11 g22 %﹡
suola0.011 g0.009 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia ja polyeteeniä, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).