Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja Kaura Raketti Spagetit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 6 min. Valutetaan spagetit lävikössä. Mikäli Raketti Spagettia käytetään patoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄKAURAJAUHO (30 %), vesi.
VETEMJÖL, FULLKORNSHAVREMJÖL (30 %), vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1480 kJ1187 kJ14 %﹡
energia354 kcal284 kcal14 %﹡
Rasva3.3 g2.7 g4 %﹡
josta tyydyttynyttä0.7 g0.6 g3 %﹡
hiilihydraatit64 g52 g20 %﹡
josta sokereita2.1 g1.7 g2 %﹡
ravintokuitu6.1 g4.9 g
proteiini13 g10 g20 %﹡
suola0.01 g0.01 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kananmunaton, runsaskuituinen.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).