
Kaura-härkäpapurouhe 800 g
Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe valmistetaan täysjyväkaurasta ja härkäpapurouheesta. Tämä proteiinipitoinen seos tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon ateriakokonaisuuksiin.



Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe valmistetaan täysjyväkaurasta ja härkäpapurouheesta. Tämä proteiinipitoinen seos tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon ateriakokonaisuuksiin.
Lisäke: kiehauta 1 1/2 dl vettä, lisää kaura-härkäpapuseosta 2 1/2 dl ja 1tl suolaa. Anna kiehua n. 20 min välillä sekoittaen. Huuhdo lävikössä tai anna hautua vielä hetki.
Puuro: Kiehauta 2 dl vettä kattilassa ja lisää 2½ dl Kaura-härkäpapurouhetta. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt. Lisää 1 litra maitoa ja keitä miedolla lämmöllä 30 min. Anna hautua muutama minuutti. Annoksesta riittää 3-4:lle.
Sopii lisäkkeeksi, puuroksi ja erilaisiin täytteisiin.
TÄYSJYVÄKAURA 80 % ja härkäpapurouhe 20 %.
FULLKORNSHAVRE 80 % och bondböna 20 %.
Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja.
Kan innehålla spår av andra sädesslag.
100 g | Annos (50 g) | DI * | |
---|---|---|---|
energia | 1508 kJ | 757 kJ | * |
energia | 360 kcal | 181 kcal | 9 % * |
Rasva | 6.3 g | 3.2 g | 5 % * |
josta tyydyttynyttä | 0.9 g | 0.4 g | 2 % * |
hiilihydraatit | 53 g | 27 g | 10 % * |
josta sokereita | 1.3 g | 0.6 g | < 1 % * |
ravintokuitu | 9.8 g | 4.9 g | |
proteiini | 17 g | 8.6 g | 17 % * |
suola | 0.01 g | 0.004 g | < 1 % * |
beetaglukaani | 3.3 g | 1.6 g |
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä.
Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).